VARAOSAT JA HUOLLOT KAIKKIIN AUTOMERKKEIHIN

Startti­moottorit ja muut auton varaosat Lahdesta

C I Parts Oy on monipuolinen autokorjaamo Lahdessa. Tarjoamme asiakkaillemme korjaus- ja huoltotöiden lisäksi myös sähköosia, uusia sekä tehdaskorjattuja latureita ja käynnistinmoottoreita, myös teollisuuteen ja maatalouteen. Palveluihimme kuuluvat:

 • Vaihtolaturit ja startit
 • Asennukset, korjaus- ja huoltotyöt
 • Pakokaasumittaukset
 • Diagnostiikka / OBD
 • Ilmastointihuollot ja -korjaukset
 • Muut monipuoliset alan työt

Ota yhteyttä!

Autojen varaosat

Takuukorjatut starttimoottorit ja auton laturit ovat toimintamme ytimessä. Tehdaskorjatut varaosat ovat kestävä ja asiakkaillemme edullisempi vaihtoehto. Voit luottaa tarjoamiemme tuotteiden kestävyyteen!

Korjaus- ja huoltotyöt

Korjaamme ammattitaitoisesti kaikkia automerkkejä, mutta olemme erikoistuneet ranskalaisiin automerkkeihin. Varastostamme löytyykin valmiiksi paljon varaosia juuri ranskalaisiin autoihin (mm. Renault, Citroen ja Peugeot), joten pystymme palvelemaan näiden merkkien omistajia nopeasti ja vähemmillä kustannuksilla.

Varaosien vaihtojen lisäksi myös muut autojen huolto- ja korjaustyöt (mm. sähkötyöt, moottorikorjaukset) onnistuvat ammattilaisiltamme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

KIINNOSTUITKO?

Jos kiinnostuit tarjoamistamme autojen huolto- ja korjauspalveluista, voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella. Lähetä kysymyksesi ja yhteystietosi meille, me otamme sinuun yhteyttä vastauksen kanssa!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

C I Parts Oy
Mestarinkatu 11
15800 LAHTI

Y-tunnus: 0924933-9
Puh: 044 012 8001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

C I Parts Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 8Jaa